1/11
Κατάσταση:

Ολοκληρωμένο

 
Χρονολογία:

2016

 
Τοποθεσία:

Κοζάνη (οικισμός Κοίλα)

Το "THE WORKSHOP" είναι ένα σύγχρονο στούντιο γυμναστικής που κατασκευάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιεί την ανάγκη για απλότητα και λειτουργικότητα των χώρων, σε συνδυασμό με ευχάριστες- υψηλής ποιότητας εσωτερικές συνθήκες.

Η απαίτηση του χώρου να προσαρμόζεται ανάλογα με τα διαφορετικά προγράμματα εκγύμνασης, οδήγησαν στη σχεδίαση ενός χώρου ενιαίου ο οποίος δύναται να μεταβάλλεται με την χρήση μετακινούμενων εσωτερικών διαχωριστικών.

Επιλέχθηκαν υλικά όπως το μέταλλο, το εμφανές σκυρόδεμα, το διακοσμητικό τούβλο , η πατητή τσιμεντοκονία και το ξύλο συνθέτοντας ένα ευχάριστο και δυναμικό σύνολο.

"THE WORKSHOP" zero energy yoga-pilates studio

Ο χώρος σχεδιάστηκε ώστε να έχει σχεδόν μηδενική ενεργειακή κατανάλωση (ενεργειακή κλάση A+). Η θέρμανση και η ψύξη του γυμναστηρίου επιτυγχάνεται μέσω ενός συστήματος αντλίας θερμότητας αέρα-νερού και fan-coils. Το ζεστό νερό χρήσης είναι διαθέσιμο ανα πάσα στιγμή μέσω της αντλίας θερμότητας συνδυαστικά με τη χρήση ηλιακού συλλέκτη.

Στο χώρο εγκαταστάθηκε σύστημα μηχανικού αερισμού με ανάκτηση θερμότητας (MHRV) με απόδοση 87% πετυχαίνοντας σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και εξαιρετικές εσωτερικές συνθήκες αέρα.

  • White Facebook Icon
  • White Houzz Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Twitter Icon

©2016 by ZEB ENGINEERING. Proudly created with Wix.com